+381 65 90 560 90 office@aldossml.rs

Mobilna radionica MW 1000

  • Kataloški broj:203802
  • Oznaka:MW 1000

Pretvara gradilište u radionicu.
Ako kupac ne može doći u radionicu, onda radionica mora ići kod kupca. Sa prilagođenim postavkama , one se mogu savršeno prilagoditi vašim zahtevima: Mobilna radionica oduševljava svojom lakoćom upotrebe za transport, montažu i demontažu što je lakše moguće. U samo nekoliko koraka, sofisticirana I kompaktna jedinica postaje stabilno radno mesto sa direktnim pristupom svim alatima gde god se nalazili. Kao u vašuj radionici.
  • Lake za transport uz stepenice zbog velikih točkova, koji su potpuno obloženi gumom i otporni na udarce
  • Ručka sa podesivom uglom, kliznim površinama i udubljenim prihvatnikom za jednostavno ubacivanje u vozilo od strane jedne osobe
  • Kompaktne dimenzije, montaža I demontaža bez napora
  • Radna ploča i skladišni proctor sa opcionim prilagodljivim nastavkom: Jednostavna opcija dodavanja više multifuncionalnih stolova i SYSTAINER fioka na izvlačenje
  • Stabilna radna ploča sa perforacijama I aluminijumskim profilom nudi fleksibilne stezne I pričvrsne opcije

 

Lagan transport
Bez obzira da li se nalazi u radionici, vozilu ili na gradilištu - izvanredni transport stepenicama uzlazno i nagore zahvaljujući velikim točkovima koji su u potpunosti obloženi gumom i otporni na udarce.
Promišljen dizajn
Pritisna šipka podešava ugao, klizne površine i uvučeni u kadu za jednostavno ubacivanje u vozilo od strane samo jedne osobe.
Precizni radni rezultati
Stabilna radna površina, koja se sastoji od perforiranog gornjeg i aluminijumskog profila, nudi fleksibilne mogućnosti stezanja i pričvršćivanja.
Takođe za velike radne komade
Ako radna površina i prostor za odlaganje nisu dovoljno veliki, mogu se lako proširiti i prilagoditi dodavanjem dodatnih multifunkcijskih tabli i SYSTAINER izvlačnih fioka.
Zgodno
Kompaktne dimenzije i lakoća montaže i demontaže. Nekoliko koraka potrebno za sigurno postavljanje SYSTAINER-a i stola za bezbedan transport - bez klizanja tokom transporta.
Korisni detalji
Sto je odmah pripremljen za upotrebu sa čvrstim preklopnim nogama i garantovano je uravnavanje zahvaljujući nogama podesivim po visini. Dodatni pretinac za SYS-Mini je integrisan u osnovni element i idealan je za odlaganje sitnih delova.
Savršeni sistem
Kompatibilan je sa potpunom ponudom dodataka MFT / 3.

 

 

Kataloški broj 203802
Dimenzije produženog stola
1045 x 500 mm
Prečnik točkova
200 mm
Ukupno opterećenje
100 kg
Kapacitet opterećenja fioke
20 kg
Dimenzije (D x Š x V)
641 x 600 x 1185 mm
Težina
31 kg
Dimenzije stola
445 x 363 mm
Radna visina
900 mm

 

203802.....MW 1000
  • fioka na izvlačenje SYS-AZ-MW 1000

  • sto TSB/1-MW1000