+381 65 90 560 90 office@aldossml.rs

VAKUUM PUMPE DVP

DVP Vacuum Technologi, jedan od glavnih igrača u sektoru vakuumske tehnologije već pedeset godina, takmiči se na globalnom nivou u proizvodnji vakuumskih pumpi i kompresora koji se koriste u širokom spektru industrijskih sektora kao što su pakovanje, životna sredina, hemikalija, zdravlje. i mnogi drugi.

 

Vakuumske pumpe i kompresori su prilagođeni da ispune specifične zahteve zahvaljujući istraživanju koje je sproveo DVP LAB, DVP-ova inovativna laboratorija koja neprestano radi kako bi obezbedila vrhunske performanse. Novi oblici, novi materijali, nove funkcije, nova dodatna oprema: jedinstvena rešenja koja zadovoljavaju sve potrebe naših kupaca.

Sa sedištem u San Pietru in Casale (Bolonja, Italija), DVP ima filijale u Sjedinjenim Američkim Državama i Brazilu, kao i široku prodajnu i servisnu mrežu na svim kontinentima.

 

VIZIJA

Želimo da budemo prepoznati širom sveta kao oni koji sa strašću tumače snove koje kupci žele da podele sa nama.

Želimo da radimo u timu odlučnih, koherentnih i proaktivnih ljudi, koji su primeri izvrsnosti i sposobni da stvore trajnu vrednost.

Želimo da živimo u dinamičnom, otvorenom i inovativnom preduzeću, izvoru mogućnosti, preduzeću koje aktivno učestvuje u životu zajednice promovišući recipročnu razmenu.